Áčko remizovalo s Kohoutovicemi

16.05.2016 07:53
Muži "A" Kohoutovice 3:3 (3:2)
Góly: Císař, Haňka, Richtr
ČK:   79. Lajcman

Sestava: Hledík - Knoflíček, Polák, Lajcman, Hrdlička - Podaný
              Haňka, Císař, Klika, Reitoral - Richtr
              (Sedláček R., Koláček)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


   V sobotu 14.5. k nám zavítal soupeř z blízkých Kohoutovic. Na podzim jsme v Kohoutovicích ztratili 2 body až v nastaveném čase, kdy domácí vyrovnali z nařízené penalty.
   Zápas začal ve svižném tempu a už v páté minutě vyrážel brankář Hledík střelu hostí na roh. O dvě minuty později se potvrdilo otřepané "nedáš - dostaneš" a Jirka Císař nás dělovkou poslal do vedení. O deset minut později jej navýšil přesnou hlavičkou Standa Haňka, v 25. minutě Jara Richtr dává už na 3:0 a hosté jsou "na ručník". Ale místo abychom přidali ještě další branky, tak jsme začali vyrábět hrubky, které hosté začali trestat. Samostatný únik ještě nevyužili, ale z následného rohu se nadvakrát prosadili 3:1. Ve 37. minutě jsme nedokázali na polovině hřiště zpracovat míč, útočník Kohoutovic šel sám na branku a tentokrát se nemýlil 3:2.
   Ve druhém poločasu jsme chtěli náskok udržet nebo zvýšit, to se však nedařilo a hosté hrozili z brejků. Z jednoho takového se jim podařilo vstřelit gól, který ovšem nebyl pro předchozí hraní rukou uznán a jen o chvíli později nastřelili tyč. Třetí šance již vyrovnání přinesla. Po nahrávce z levé strany se do míče z první opřel hostující záložník a přesnou střelou k tyči srovnal skóre na 3:3. V 79. minutě byl navíc po souboji a následné potyčce vyloučen Viktor Lajcman (stop na 2 zápasy) a zápas jsme dohrávali jako již poněkolikáté na jaře v deseti. Další minuty už branku nepřinesli a tak zápas skončil stejně jako na podzim remízou, tentokrát 3:3.

 

—————

Zpět