Áčko veze body z Moutnic

10.05.2016 09:39
Moutnice Muži "A" 1:3 (1:1)
Góly: Reitoral, vlastní, Podaný

Sestava: Hledík - Hrdlička, Polák, Knoflíček, Neuhybel - Podaný
              Haňka, Císař, Sedláček, Reitoral - Richtr
              (Kavan)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE

 
 
   V neděli 8.5. zavítalo "A" mužstvo na hřiště nedalekých Moutnic. Domácí na jaře uhráli jen 4 body za remízu ve Chvalovicích a výhru proti Horním Kounicím a i díky tomu se pohybují na hraně sestupových příček.
   Od začátku utkání se Moutnice spíše zatáhli na svoji polovinu a snažili se hrozit z brejků. Ve 30. minutě jsme si nepohlídali dlouhý nákop a Lukáš Knoflíček si při bránění útočníka a zpracování míče v pokutovém území pomohl rukou, takže sudí nařídil penaltu, kterou domácí proměnili a dostali se tak do vedení 1:0. Ve 38. minutě po pravé straně zatáhl míč Radek Sedláček, přesným centrem našel na hranici šestnáctky nikým nehlídaného Adama Reitorala a ten krásnou střelou pod břevno vyrovnal 1:1. Za tohoto stavu se i odcházelo do kabin.
   Ze druhého poločasu uběhlo osm minut, do vápna se s míčem dostal Standa Haňka a jeho střelu si obránce srazil do vlastní branky. Poté byli domácí nuceni otevřít hru, takže jsme se čím dál častěji dostávali do přečíslení, ale nebyli schopni přidat další branku. To se nám mohlo vymstít, stejně jako minulý zápas proti Kounicím, ale domácí naštěstí žádnou branku nevstřelili, naopak v 88. minutě uzavřel konečnou podobu výsledku na 3:1 v náš prospěch kapitán Tomáš Podaný.
  

 

—————

Zpět