Tuřany porazily Áčko 5:0

30.05.2016 09:26
Tuřany Muži "A" 5:0 (2:0)
Góly:

Sestava: Hledík - Hrdlička, Polák, Richtr, Knoflíček - Srnec, Reitoral, 
              Podaný, Císař, Haňka - Sedláček
              (Kavan, Pařil)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


   V sobotu 28.5. jsme zajížděli do Tuřan, které byly o bod před námi na 3. místě tabulky. Na podzim jsme sice soupeře doma porazili vysoko 7:0, ale Tuřany přes zimu výrazně posílily kádr, což dokazují i jarní výsledky, kdy prohráli pouze první zápas v Šatově.
   Domácí začali zápas aktivně a jako první zahrozili v 10. minutě z přímého volného kopu, který brankář Hledík vyrazil. Skóre se poprvé měnilo v 17. minutě. Tuřany zahrávaly rohový kop a přetažený míč z první umístil domácí záložník přesně k tyči. Další branku přidaly ve 32. minutě. Na dlouhý nákop vyběhl mimo pokutové území brankář Hledík, u míče však byl dříve tuřanský útočník a do prázdné branky zvýšil na 2:0. Ke snížení jsme byli blízko o chvíli později, ale střelu Radka Sedláčka dokázal domácí gólman vytěsnit nad branku.
  Vstup do druhé půle nám také nevyšel a ve 49. minutě Tuřany po centru z pravé strany zvýšily na 3:0. Poté jsme otevřeli hru, ale do šancí jsme se příliš nedostávali, naopak domácí hrozili z brejků a v 77. se jim jeden takový podařil proměnit - 4:0. Pátou - poslední branku přidaly o čtyři minuty později z dorážky u zadní tyče.
  

 

—————

Zpět