Áčko deklasovalo Tuřany 7:0

19.10.2015 11:29
Muži "A" Tuřany 7:0 (3:0)
Góly: Sedláček R. 2, Haňka 2, Janošek, Klika, Podaný

Sestava: Hledík - Polák, Janošek, Richtr, Neuhybel - Podaný, Haňka
              Reitoral, Císař - Klika, Sedláček R.
              (Sedláček D.)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  V sobotu 17.10. jsme nastoupili k dalšímu domácímu zápasu proti Tuřanům. Hosté byli na třetím místě tabulky se 16-ti body, my měli o tři body méně. Cíl byl tedy jasný - dotáhnout se bodově na soupeře.
  Před utkáním jsme řešili problémy se sestavou, jelikož ze zdravotních či pracovních důvodů nemohli nastoupit Nekvapil, Knoflíček, Pelán, Štůrala. Do základu tudíž nastoupil jako stoper trenér Jara Janošek, na hrot asistent Radek Sedláček a jediným náhradníkem byl teprve patnáctiletý Darek Sedláček.
  Do utkání jsme nemohli vstoupit lépe, už v páté minutě vyslal Radek Sedláček střelu a míč zapadl přesně za zadní tyč - 1:0. V devatenácté minutě se do samostatného úniku dostal Staňa Haňka, brankáře oklamal perfektní kličkou a zvýšil na 2:0. O pět minut později to bylo už 3:0, když se po přesném centru Tomáše Podaného trefil hlavou do odkryté branky Michael Klika. Hosty jsme za celý poločas do žádné šance nepustili, zahrozili jen párkrát z rohových kopů, se kterými si však obrana poradila. Navíc jsme mohli přidat i další góly, ale naše šance postrádaly přesnější zakončení.
  Po změně stran jsme začali opět aktivně. V 51. minutě byl ve vápně faulován M. Klika a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Jara Janošek a stylem "alá Tonda Panenka" penaltu proměnil. O sedm minut později Radek Sedláček svým druhým gólem v utkání zvýšil na 5:0. Další branku přidal v 80. minutě po hezké kombinační akci a zakončení "z první" S. Haňka, pro kterého to byl rovněž druhý gól v zápase. O chvíli později mohli hosté zkorigovat výsledek, když se hostující záložník dostal s míčem do vápna, jeho střela však mířila těsně vedle. V 88. minutě měli Tuřany další šanci při trestném kopu za hranicí velkého vápna, ale střelu Marek Hledík vyrazil na roh. Z protiútoku se ještě prosadil kapitán Tomáš Podaný a upravil tak skóre na konečných 7:0 pro Rajhrad.

 

—————

Zpět