Áčko doma porazilo Moutnice

01.10.2015 15:50
Muži "A" Moutnice 4:0 (1:0)
Góly: Císař, Reitoral, Knoflíček, Klika

Sestava: Hledík - Knoflíček, Polák, Richtr, Neuhybel - Pelán, Haňka
              Reitoral, Císař - Klika, Podaný
              (Sedláček, Ulrych, Gáč D., Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE



  V sobotu 26.9. jsme doma přivítali další tým z blízkého okolí a to nováčka 1.B třídy Moutnice, který poslední čtyři zápasy nepoznal hořkost porážky. My jsme naopak poslední tři zápasy nezvládli, proto jsme potřebovali nutně zvítězit abychom se udrželi v popředí tabulky.
  Od úvodu zápasu jsme byli aktivnějši, drželi míč více na svých kopačkách a dostávali se do soupeřova pokutového území, kde dva souboje během pár minut volaly po odpískání pokutového kopu, píšťalka rozhodčího však zůstala němá. První gól jsme tak vstřelili po necelé půlhodině hry, kdy Michael Klika našel dlouhým pasem za obranu Jirku Císaře, jenž samostatný únik zakončil neomylně podél vyběhnuvšího brankáře. Hosté mohli vyrovnat v poslední minutě prvního poločasu, naštěstí hlavičkující hráč z pár metrů minul branku.
  Vstup do druhého poločasu byl také povedený, když  v 52. minutě zvyšoval po přihrávce M. Kliky na 2:0 Adam Reitoral. O 9. minut později proměnil Lukáš Knoflíček pokutový kop a zvýšil na 3:0.
 Na 4:0 jsme upravili výsledek v 82. minutě, kdy David Gáč přihrál Radkovi Sedláčkovi, který posunul míč dobře naběhnutému Martinu Neuhybelovi, jenž postupoval z levé strany k brance, místo zakončení zvolil přihrávku před branku a M. Klika již zakončil do odkryté branky. Pátý gól ještě mohl o pár minut později přidat Radek Sedláček , kterému M. Klika nacentroval míč před prázdnou branku, Radek střílel z "voleje", ale dobíhající hráč míč se štěstím vykopl na břevno a se slabou dorážkou si již brankář poradil.

 

 

 

—————

Zpět