Áčko i v deseti sahalo po bodu z Dobšic

20.04.2015 12:15
Dobšice Muži "A" 2:1 (2:0)
Góly: Buc

Sestava: Hledík - Buc, Bábor, Císař, Vintrlík - Klika, Podaný,       
              Haňka, Reitoral, Nekvapil - Sedláček
             (Neuhybel, Polák, Rauscher)


V sobotu 18.4. jsme zavítali na krásný pažit aktuálně pátého týmu tabulky do Dobšic.
Z počátku zápasu byli aktivnějším mužstvem domácí, kteří se do první šance dostali již ve třetí minutě, kdy po autovém vhazování z levé strany nastřelil domácí útočník vyběhnutého gólmana Hledíka. Poté se hra většiou odehrávala od vápna k vápnu a končila na nepřenostech v rozehrávce. První gól zápasu přišel ve 26. minutě po rohovém kopu domácích, kdy nikým neatakovaný kapitán Dobšic prudkou hlavičkou otevřel skóre zápasu.
Druhý gól padl šest minut před koncem poločasu. Domácí záložník se obtočil kolem obránců a vyslal nepříliš prudkou ani umístěnou střelu, která však podklouzla Markovi Hledíkovi pod rukou a skončila v síti. Do kabin jsme tedy odcházeli s dvoubrankovým mankem a navíc jsme ještě přišli o Tomáše Bábora, který si obnovil zranění paty.
Ve druhém poločase jsme chtěli být rozhodně aktivnější než v prvním a pokusit se alespoň vyrovnat. Snížit se nám podařilo již po třech minutách po skákavé střele Marka Buce.
O dvě minuty později však byl po ostrém skluzu na polovině hřiště po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Standa Haňka a zápas jsme dohrávali v deseti. Paradoxně jsme od té chvíle byli lepším mužstvem. Domácí začali pouze bránit a hrát na brejky, které jim ale nevycházely. My jsme si vytvářeli šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Poslední šanci na srovnání měl minutu před koncem Michael Klika, který šel z pravé strany sám na brankaře, ale tak dlouho váhal se zakončením až mu obránce míč ukopl. Z ýhry 2:1 se tedy mohly radovat domácí Dobšice.
Snad budeme mít proti Tasovicím více štěstí a podaří se nám zvítězit i ve třetím jarním zápase na domácím hřišti. 

 
 

 

—————

Zpět