Áčko nestačilo na Blížkovice

13.10.2015 10:02
Blížkovice Muži "A" 4:2 (2:1)
Góly: Podaný, Ulrych

Sestava: Hledík - Pelán, Richtr, Knoflíček, Neuhybel - Reitoral,
              Haňka, Císař, Ulrych - Klika, Podaný
             (Sedláček, Janošek)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  V neděli 11.10. jsme zajížděli do 80km vzdálených Blížkovic, kde na nás čekal kromě typického podzimního počasí a krásně připraveného hřiště také houževnatý soupeř.
  Do první šance se dostali v 5. minutě domácí, ale střela zpoza vápna mířila vedle. O minutu později se nám podařilo vstřelit branku, kterou hlavní rozhodčí nejprve uznal aby ji za pár okamžiků po domluvě s pomezním odvolal pro údajný ofsajd. Ve 24. minutě domácí potrestali naši nedůraznost, kdy jsme nedokázali odhlavičkovat skákající míč na šestnáctce, soupeř toho využil a vstřelil úvodní gól utkání. Další branku jsme obdrželi o čtyři minuty později, kdy se po centru z pravé strany položil do hlavičky domácí Popelka a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu jsme stačili už jen snížit pěknou střelou Tomáše Podaného ze střední vzdálenosti, která zapadla přesně za zadní tyč.
  Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale další "studená sprcha" přišla po rohovém kopu v 56. minutě. Střílený přízemní centr se dostal až na zadní tyč, kde nikým nehlídaný domácí záložník Šíp už neměl problém zakončit do odkryté branky - 3:1. Na pro nás hrozivých 4:1 Blížkovice zvýšili o sedm minut později, kdy tentýž hráč obešel na hranici velkého vápna dva obránce a jeho střela k levé tyči skončila v síti. Jiskřičku naděje ještě vykřesal v 69. minutě Tomáš Ulrych snížením na 4:2.
  I když jsme celý druhý poločas měli míč na svých kopačkách, domácí hráli na brejky a nakopávali míče dopředu, další brankové příležitosti jsme si již nevytvořili a tudíž utkání skončilo výhrou Blížkovic 4:2.
  

 

—————

Zpět