Áčko pokračuje ve vítězné sérii

31.08.2015 16:53
Muži "A" Chvalovice 3:2 (1:0)
Góly: Ulrych 2, Sedláček

Sestava: Hledík - Pelán, Císař, Knoflíček, Neuhybel - Ulrych, Reitoral
              Haňka, Podaný, Nekvapil - Richtr
              (Sedláček, Matoušek, Pařil, Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE






 
  V sobotu 29.8. jsme za tropického letního počasí nastoupili ke druhému domácímu utkání proti mužstvu Chvalovic, které bude jistě hrát o špici tabulky a netají se svými postupovými plány.
  Od začátku jsme se snažili držet míč na kopačkách, což se nám i dařilo a vytvářeli jsme si územní převahu, kterou v 16. minutě přetavil Tomáš Ulrych v první gól, když nadvakrát překonal hostujícího brankáře. Do konce poločasu jsme mohli náskok navýšit, ale buď nás zastavil praporek rozhodčího nebo nepřesnost v zakončení, takže poločasový stav zůstal nezměněn.
  Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a v 53. minutě Tomáš Ulrych svým druhým gólem v utkání navýšil naše vedení na 2:0. Ještě veseleji bylo o osm minut později - v nejhezčí akci zápasu šli Tomáš Podaný s Radkem Sedláčkem od půlky hřiště na jediného obránce, kterého stejně jako brankáře několika výměnami míče vyšachovali a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné branky. Poté jsme ještě několikrát mohli přidat další branky, ale festival zahozených šancí nás nakonec mohl ještě mrzet, jelikož jsme v závěru dali trošku prostoru ex-ligovému Pavlu Šustrovi, který v 87. minutě na hranici velkého vápna přiťukl míč spoluhráči, který snížil na 3:1 a o tři minuty později bylo ještě hůř, když po odpískané penaltě P. Šustr snížil na rozdíl jediné branky. Naštěstí hned poté rozhodčí odpískal konec utkání a my mohli slavit vítězství.
  Opět musíme poděkovat fanouškům za podporu a věříme, že nás přijedou v hojném počtu podpořit na derby do sousedních Rajhradic - začátek zápasu je v sobotu 5.9. v 16:30.
 

 

—————

Zpět