Áčko porazilo Heršpice 5:2

26.04.2016 12:40
Horní Heršpice Muži "A" 2:5 (1:3)
Góly: Richtr 2, Pelán, Sedláček R, Matoušek

Sestava:  Hledík - Hrdlička, Lajcman, Knoflíček, Neuhybel - Pelán 
               Podaný, Polák, Sedláček R., Reitoral - Richtr
              (Matoušek, Císař)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


   V sobotu 23.4. jsme v rámci 19. kola zavítali na hřiště nedalekých Horních Heršpic. Dle tabulkových předpokladů jsme byli v roli favoritů, ale při vzpomínce na podzim, kdy jsme soupeři doma podlehli 0:2 a mohlo to skončit i vyšším rozdílem jsme nemohli nic podcenit. Navíc Heršpice v týdnu před našim vzájemným zápasem porazili v dohrávce 4:0 Moutnice.
   Vstup do utkání se nám vydařil a již ve 4. minutě jsme se ujali vedení 1:0, když centr Radka Sedláčka usměrnil hlavou do sítě Jara Richtr. V 10. minutě po akci Tomáše Podaného zvýšoval Martin Pelán na 2:0. Domácí poté byli nuceni otevřít hru a my chodili do brejků, ale i vinou špatného terénu a s tím spojených nepřesností jsme další branku nepřidali. Trest přišel ve 36. minutě, kdy domácí z ojedinělého protiútoku snížili na 1:2. Na tuto branku se nám podařilo zareagovat o šest minut později brankou Radka Sedláčka, který upravil poločasový výsledek na 3:1.
   Obraz druhého poločasu byl doslova stejný - drželi jsme míč na svých kopačkách a soupeřově půlce a Heršpice hrozili jen z protiútoků, které dokázala naše obrana zachytávat. Další branky se diváci dočkali v
63. minutě kdy zvyšoval na 4:1 svým druhým gólem v utkání Jara Richtr a stejný hráč v 76. minutě nahrál na premiérovou branku Radka Matouška v "A" týmu. V 80. minutě ještě domácí snížili brankou z přímého kopu na konečných 5:2 z našeho pohledu.
 

 

 

—————

Zpět