Áčko prohrálo v Hroznové Lhotě

04.04.2017 11:44
Hroznová Lhota    Muži "A" 3:2 (1:2)
Góly: Reitoral, Císař
ČK: Neuhybel

Sestava: Semerád - Neuhybel, Barcal, Polák, Císař - Raška
              Reitoral, Knoflíček, Podaný, Beneš - Haňka
              (Derbl, Pařil, Kavan, Hledík)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  V neděli 2.4. jsme k prvnímu jarnímu zápasu na soupeřově hřišti zavítali na hřiště čtvrtého týmu soutěže - Hroznové Lhoty. Na podzim u nás soupeř předvedl asi nejlepší fotbal, takže bylo předem jasné, že nás nečeká nic snadného.

  Ze začátku na nás domácí vlétli a hrozili především ze standardních situací. Po rohovém kopu vytahoval míč na břevno Mira Semerád, po druhém domácí naši branku jen těsně přestřelili. V 15. minutě jsme již tolik štěsí neměli. Po úniku po levé straně a přesném centru na nejlepšího střelce domácích Lipčíka se Hroznová Lhota dostala do vedení. Až inkasovaná branka nás paradoxně nakopla a začali jsme si vytvářet šance z nichž ve 27. minutě vzešlo vyrovnání. Po pravé straně zatáhl míč do vápna Jirka Císař, posunul míč pod sebe na Adama Reitorala, který prostřelil vše co mu stálo v cestě – 1:1. Ve 41. minutě jsme se dostali do vedení když odražený míč ve vápně Jirka Císař procedil skrz gólmanovi rukavice – 1:2.

   Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, měli míč více na svých kopačkách, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali. Naopak domácí opět hrozili ze standardních situací a ojedinělých brejků. V 76. minutě jsme jeden takový únik po levé straně nezachytili a střídající Náhlík střelou, která protrhla síť, srovnal stav utkání.

   Vrátit vedení na naši stranu mohl v 83. minutě Adam Reitoral, který obloučkem pouze orazítkoval břevno. Následný protiútok na polovině hřiště zastavil nedovoleným zákrokem Martin Neuhybel a jelikož to byl jeho druhý „žlutý“ prohřešek, tak uviděl červenou kartu. Nabídnutou přesilovku se domácím podařilo využít během tří minut, kdy kolmici na hranici ofsajdu převzal Lipčík a rozhodl o vítězství Hroznové Lhoty 3:2.

 

—————

Zpět