Áčko těsně prohrálo s lídrem soutěže

26.10.2015 07:48
Přímětice Muži "A" 2:1 (2:1)
Góly: Podaný

Sestava: Hledík - Polák, Janošek, Richtr, Pelán - Podaný, Haňka
              Reitoral, Císař - Klika, Sedláček R.
              (Sedláček D., Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  V sobotu 24.10. jsme zavítali na půdu lídra soutěže, na okraj Znojma do Přímětic, který doposud ztratil pouze čtyři body za remízy s Jezeřanami a Chvalovicemi. 
  Už podruhé za sebou byla sestava poznamenaná absencemi hráčů (chyběli Nekvapil, Neuhybel, Knoflíček, Ulrych, Štůrala), tudíž opět nastoupil na pozici stopera Jara Janošek, na hrot Radek Sedláček a na lavičku usedli Darek Sedláček a Lukáš Rauscher. 
  Začátek zápasu byl vyrovnaný, dokonce Radek Sedláček vstřelil branku, kterou ovšem rozhodčí na pokyn pomezního neuznal s tím, že míč při kličce opustil hrací plochu. Naopav 11. minutě se Michal Polák snažil na těžkém terénu poslat malou domů, míč však špatně trefil a přihrál domácímu útočníkovi, který poslal domácí do vedení. V 17. minutě jsme neuhlídali stejného hráče, jenž hlavičkou vymetl šibenici naší branky. I přes dvoubrankové manko jsme nesložili zbraně a snažili jsme se být aktivní, což se nám vyplatilo ve 30. minutě. Martin Pelán vyslal přesný pas na Tomáše Podaného, ten přesprintoval obránce a prostřelil domácího brankaře. Do konce poločasu již žádný gól nepadl a tak se ochzázelo do kabin za stavu 2:1.
  Druhou půli jsme soupeře do žádné šance nepustili, měli jsme jasnou herní převahu, která ale končila na velkém vápně domácích, takže jsme si kromě jedné střely a trestného kopu nedokázali vytvořit více příležitostí ke skórování a odvézt z Přímětic nějaké body.

—————

Zpět