Áčko vypadlo z poháru penaltou v závěru

09.10.2014 07:14
Muži "A" Sparta Brno 3:4 (1:2) 
Góly: Koláček 2, Čermák
ČK:   Čermák


Sestava: Rauscher - Burian, Bábor, Wagner, Kovář - Sklenář, Presl,                     Reitoral, Podaný - Čermák, Sedláček
               (Koláček, Řičica, Hledík)



Ve středu jsme nastoupili ve druhém kole krajského poháru proti Spartě Brno, která je v letošním ročníku KP střelecky při chuti (porazila 6:0 Novosedly a Bosonohy a naposledy Vojkovice 8:1).
Hosté sice nenastoupili v nejsilnějším složení, ale i nám chybělo 5 hráčů základní sestavy. 
Utkání pro nás nezačalo dobře, když se hosté již ve 4. minutě ujali vedení po rohovém kopu.
Nám se podařilo vyrovnat po pěkné kombinační akci ve 21. minutě, kdy samostatný únik zakončil Martin Čermák.
Spartě vrátil vedení o pět minut později Lakatoš, kterému jsme sami "namazali". Do konce poločasu se již skóre neměnilo i díky několika skvělým zákrokům Lukáše Rauschera.
 Do druhé půle jsme vstoupili stejně jako do první, kdy ve 48. minutě Sparta vstřelila třetí gól.
Poté se utkání herně vyrovnalo Trenérovi vyšlo střídání, nastoupil Pavel Koláček, který v 50. minutě po vzoru Radka Sedláčka přeloboval sparťanského gólmana a snížil na 2:3. V 81. minutě se nám povedlo utkání srovnat na 3:3, když se Pavel Koláček prosadil střelou z levé strany.
V 88. minutě Michal Wagner ve skluzu uvnitř pokutového území vypíchl soupeři míč, kontakt tam sice byl, ale penalta byla hodně přísná...
K ní se postavil David Cupák, Marek Hledík vystihl směr a míč vyrazil, bohužel na dorážku už nestačil a Sparta si tak odvezla vítězství a postup do dalšího kola.

 

—————

Zpět