Áčko ztratilo výhru v poslední minutě

06.10.2015 12:40
Kohoutovice Muži "A" 2:2 (0:1)
Góly: Haňka 2

Sestava: Hledík - Knoflíček, Polák, Richtr, Neuhybel - Reitoral,
              Haňka, Císař, Nekvapil - Klika, Podaný
             (Sedláček, Pelán, Ulrych, Štůrala, Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE



  V netradiční nedělní čas jsme zajížděli do Kohoutovic k dalšímu mistrovskému zápasu. Domácí hrají své domácí zápasy v sobotu, ale kvůli kolizi se zápasem svého dorostu bylo utkání přesunuto právě na nedělní odpoledne.
  Utkání začalo ve svižném tempu, i když kombinace díky hrbatému terénu byla obtížná. Do první šance se dostal po přesném pasu Standy Haňky Marian Nekvapil, kterému se však domácího brankaře lobem překonat nepodařilo. Na druhé straně zahrozily Kohoutovice z brejku, kdy se domácí útočník řítil sám na branku, Michal Polák jej doběhl, v souboji tělo na tělo útočník upadl a rozhodčí Michalovi ukázal červenou kartu. Hosté zahrávali trestný kop, který Marek Hledík vyrazil na roh. Od tohoto okamžiku jsme museli přeskupit řady, Jirka Císař se stáhl na místo stopera a hráli jsme na jednoho útočníka. I přesto jsme "nezalezli" a dokonce jsme se dostali ve 22. minutě po standardní situaci do vedení zásluhou Haňky, jehož střela po odraženém míči skončila s přispěním teče domácích v síti. Do poločasu již na žádné straně branka nepadla a hra byla kouskovaná častými fauly a přerušovanou hrou.
 Ve druhé půli jsme chtěli vedení udržet. Jenže po minutě jsme na rohu velkého vápna nedůrazem přišli o míč, ke kterému se dostal útočník domácích, přistrčil si míč blíže k brance a bombou pod břevno vyrovnal na 1:1. O deset minut později se srovnal také počet hráčů obou týmů. Po oplácení musel předčasně pod sprchy domácí Pohanka. V 62. minutě jsme se dostali opět do vedení. Na rohový kop Podaného si naskočil Haňka a hlavičkou poslal míč ke vzdálenější tyči. Další gól mohl přidat Tomáš Podaný, ale samostatný nájezd brankař vyrazil. Kohoutovice mohli opět vyrovnat, ale nejdříve si domácí útočník Cupák v úniku příliš pokopl míč, později hlavičkou orazítkoval břevno a z dorážky minul prázdnou branku. Vše směřovalo k naší výhře než v 90. minutě odpískal hlavní rozhodčí Jonáš pokutový kop za údajné hraní rukou Standy Haňky, který domácí proměnili a utkání tak skončilo nerozhodně 2:2...
 
 

 

—————

Zpět