Áčko zvládlo i druhý mistrovský zápas

24.08.2015 10:02
Újezd u Brna Muži "A" 0:3 (0:2)
Góly: Podaný, Klika, vlastní

Sestava: Hledík - Pelán, Polák, Knoflíček, Neuhybel - Ulrych, Reitoral
              Haňka, Podaný, Nekvapil - Klika
              (Janošek, Pařil, Matoušek, Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE




  V neděli 23.8. jsme zajížděli k prvnímu venkovnímu utkání na horkou půdu do nedalekého Újezdu u Brna. Již při prvním pohledu na hrací plochu, která byla směsicí písku, hlíny a sem tam trávy bylo zřejmé, že diváci neuvidí žádný pěkný kombinační fotbal.
  Domácí nastoupili s defenzivní taktikou a hrou na brejky. Nám se i kvůli špatnému terénu nedařila kombinace. První šanci si vypracovali domácí, ale Hledík střelu vyrazil na roh, při kterém ve skrumáži na přední tyči domácí hráč udeřil loktem Standu Haňku a uviděl červenou kartu. Od této chvíle se hosté zatáhli ještě více na svoji polovinu a na naši se dostávali pouze sporadicky.
  První branku se nám podařilo vstřelit ve 33. minutě, kdy se po přihrávce Michaela Kliky z levé strany prosadil kapitán Tomáš Podaný. Druhý jsme přidali minutu před koncem prvního poločasu po rychle rozehrané akci opět po levé straně, když tentokrát byl střelcem Klika a nahrávajícím Podaný.
  Do druhého poločasu provedli domácí v sestavě hned tři změny, obraz hry byl však stejný - my se snažili o kombinaci, Újezd o rychlé brejky. V 68. minutě, kdy po úplně zbytečné druhé kartě musel předčasně pod sprchy Michael Klika domácí vycítili šanci s výsledkem ještě něco udělat, ale kromě dvou střel ze střední vzdálenosti si žádnou vyloženou šanci nevytvořili. Naopak v 84. minutě obdržel za ostrý faul červenou kartu další hráč Újezdu a z následného přímého volného kopu, který zahrával Tomáš Podaný jsme s přispěním teče domácího hráče vstřelili třetí gól a upravili tak skóre zápasu na konečných 0:3 pro RAFK.
 

 

—————

Zpět