Áčko zvládlo i druhý jarní zápas doma

11.04.2015 15:30
Muži "A" Bořitov 4:1 (4:0)
Góly: Císař, Klika, Polák (PK), Ulrych

Sestava: Hledík - Buc, Bábor, Císař, Vintrlík - Klika, Podaný,       
              Haňka, Ulrych, Nekvapil - Polák 
             (Neuhybel, Reitoral, Knoflíček, Richtr, Sedláček, Rauscher)


Vítězství a festival zahozených šancí. Takhle zkrátka by se dal shrnout sobotní domácí zápas proti Bořitovu.
Během prvních patnácti minut jsme si vytvořili tři gólové šance, bohužel jsme v koncovce selhali. Více štěstí jsme měli až ve 21. minutě, kdy ve skrumáži po standardní situaci dokázal Tomáš Ulrych prodloužit míč až na nikým neatakovaného Jirku Císaře, který svojí první brankou v dresu RAFKy otevřel skóre. Ve 31. minutě náskok navýšil Michal Klika, který po průniku z pravé strany poslal míč podél vybíhajícího brankaře hostů.
Jen o dvě minuty si na dlouhý pas do vápna naběhl Marián Nekvapil, zpracoval míč, dostával se do jasné šance, obránci nezbývalo nic jiného než jej nedovoleně poslat k zemi a rozhodčímu písknout penaltu. Míč na značku pokutového kopu si postavil Michal Polák a zvýšil na rozdíl tří branek.
Ve 41. minutě jsme zahrávali standardní situaci. Signál kdy přes míč přeběhli snad všichni domácí hráči kromě brankáře vystřelil Marek Buc, brankář míč vyrazil pouze před sebe a Tomáš Ulrych hlavičkou vstřelil čtvrtou branku domácích.
Do druhé půle jsme nastoupili s cílem kontrolovat hru, popřípadě náskok ještě navýšit. Postupně jsme využili všech pěti možností střídání včetně brankáře. Dále také pokračoval již zmiňovaný festival zahozených šancí, hlavně Michala Poláka asi brankář hostí strašil ještě ve spánku.
Alespoň čestné branky se hosté dočkali chvíli před koncem, kdy jsme nedůrazně neodkopli míč z vápna a útočník hostů krásně z halfvoleje trefil vzdálenější šibenici.  

 

—————

Zpět