Blažovice – RAFK Rajhrad "B" ... 1:2 (1:1)

19.09.2011 19:35

branky: Macháček Jiří – Gáč Milan, Fiala Adam

základní sestava: Hledík – Skoupý (70‘ Homola), Kadlec K., Neugebauer, Řičica – Klement, Staněk, Pokorný, Zajíc – Fiala A. (85‘ Palát), Gáč (90‘ Havlík);
náhradníci: Homola, Palát, Havlík, Mixa

Po první podzimní prohře na vlastním hřišti proti Kobylnicím zajíždělo naše mužstvo do Blažovic. Popravdě řečeno sázkové kanceláře před zápasem favorizovaly domácí tým ☺. My jsme však chtěli prohru z minulého zápasu napravit, protože nám bylo jasné, že v případě dalšího neúspěchu by FARMA ztratila kontakt s vedoucími týmy tabulky. Od posledního zápasu jsme museli provést několik změn, kdy ze zdravotních důvodů nemohli nastoupit Bábor, Klíma, Koláček, navíc Tom Koutný ukončil hostování v Rajhradě. Naštěstí pro kluky z A mužstva nedělá problém si jít zahrát také zápasy za naše rezervní mužstvo hrající o pár soutěží níže, a jejich pomoc byla znát i v tomto zápase.

Hned od začátku zápasu Blažovice ukazovaly, kdo je domácím mužstvem a že nám rozhodně žádné body darovat nechtějí. Po pěkné akci domácích hned v úvodu vstřelili branku 1:0. Neuběhly ani 2 minuty a u naší branky zazvonila tyč. Počáteční převaha domácích však začala pomalinku ale jistě ustupovat, a první poločas se dohrával zcela vyrovnaně. To potvrzuje i vyrovnávací gól, kdy dostal do běhu míč Adam Fiala a přesně zakončil k tyči 1:1.

Druhou půlku jsme již byli zcela aktivnějším soupeřem, ale snad čtyři velké šance obou útočníků Adama Fialy a Milana Gáče ne a ne skončit v brance. Již se schylovalo k závěru zápasu, když po straně utekl Milan Gáč a jeho polostřela – polonahrávka zaskočila obránce natolik, že si jej srazil do vlastní sítě – 1:2. Propukla obrovská radost – zcela zaslouženě nejen za konečný výsledek, ale celkovou předvedenou hru.

Další zápas nás čeká již v neděli 25. 9. od 16:00, kdy na našem hřišti přivítáme mužstvo z Pozořic.

Tomáš Bábor
 

—————

Zpět