FC Moravský Krumlov – RAFK Rajhrad ... 3:1 (1:0)

01.06.2012 09:48

Sestava RAFK: Hledík – Fiala L., Máša, Buc, Neuhýbel, Skoupý, Polák, Kouřil, Fiala A., Homola, Nekvapil; náhradníci: Sedláček, Kalvoda

Na utkání hrané na žádost domácích v pátek, se mužstvo připravovalo velice důkladně, až na to doplatil zlomeným zápěstím František Franzberger, a tak jsme jeli bez tohoto zraněného hráče, ke kterému se později přidal i Haňka. Pro nás celkem těžké utkání se vyvíjelo herně překvapivě v náš prospěch. Byli jsme aktivnější, ale opět se ukázala naše slabá stránka, a to v proměňování šancí. Proto šli do vedení domácí 1:0. Velice aktivní byl Adam Fiala, který se mohl dostat do slibné akce, kdy měl možnost při svém uvolnění jít sám na bránu. Brankářovy ruce do však zápasnickým chvatem dostaly na zem. Píšťalka sudího se nedostala ani k jeho ústům, aby mohl tento zákrok potrestat.

Do druhé půle jsme vstoupili ještě aktivněji, troufnu si tvrdit, a jistě mi dají zapravdu i zúčastnění fandové, že jsme byli na hřišti lepším mužstvem. Skóre na 1:1 upravil Adam Fiala. Od této chvíle domácí zabrali a asi čtyřikrát se dostali do šance ohrozit naši bránu. V jedné sporné, ale ve druhé vyloženě ofsajdové situaci, se pan sudí Linhart Karel rozhodl, že praporek nezvedne, a vyloženě tak domácím daroval vítězný gól. Nechci někomu sahat do svědomí, ale už po několikáté, kdy pan Linhart rozhodoval naše utkání, to bylo "kostrbaté". To znamená, že buďto to dělá úmyslně nebo to neumí.

Do dalšího utkání přeji hodně štěstí.

Radek Sláma, ved. mužstva

—————

Zpět