Podivín - RAFK Rajhrad A ... 3:1 (1:1)

02.04.2011 18:09

sestava: Franzberger, Fiala L., Knebl, Máša, Horváth, Haňka, Neuhýbel, Polák, Derbl, Sedláček R., Kouřil, Kalvoda, 
náhradníci: Hledík, Sedláček M.
omluveni: Fiala A., Knoflíček, Janošek (všichni zranění), Nekvapil (nemocný), Možný (pracovní povinnosti)

Po zimní přestávce se v sobotu 2. dubna sešli hráči A-týmu s věrnými fanoušky u autobusu, který je odvezl na mistrovské utkání do Podivína. I když kádr jedničky tvoří celkem 18 hráčů, na sraz se jich dostavilo 12 plus náhradní brankář, a tak se musel mezi náhradníky posadit i Marek Sedláček. Do utkání i přes drobná zranění nastoupili Michal Polák a Stanislav Haňka. Zmiňovaný Stanislav Haňka k nám přišel na hostování z Blučiny a dalším hostujícímje Adam Fiala z Moravské Slávie.

A teď pár slov k utkání:
Už v 5. minutě se domácí hráči ujeli vedení 1:0. Od tohoto okamžiku jsme přebírali iniciativu, až z jednoho z našich útoků vyrovnal skóre na 1:1 hlavou Michal Polák. Domácí ohrožovali naši bránu rychlými nakopávanými míči. Ve 27. minutě se Jardovi Kouřilovi podařilo zmocnit míče po špatné rozehrávce domácího obránce, ale nepodařilo se mu dostat míč za brankovou čáru, když jeden z domácích ho právě vykopl z prázdné brány. Těsně před půlkou se Kouřil zranil a tak, i když nastoupil do druhé půle, ještě si ani nestačil říct o vystřídání, a už se na ukazateli změnilo skóre na 2:1, to právě probíhala 46. minuta. Do hry naskočil Radek Sedláček, ale ani jemu se po velké snaze nepodařilo s výsledkem nic udělat. Naši hru otevřeli a v 74. minutě jsme inkasovali třetí branku - 3:1 a tento výsledek si domácí už pohlídali.

Troufnu si říci, že naši hráči, i když obdrželi tři branky, ostudu neudělali. Herní projev byl na první jarní utkání vcelku uspokojivý. Doufáme, že se zranění hráči brzy uzdraví, abychom mohli začít sbírat body.

Další utkání venku: 24. 4. v Hrušovanech nad Jevišovkou, odjezd autobusu od RAFKy je ve 14:00.

Radek Sláma, vedoucí mužstva

—————

Zpět