Poslední domácí zápas Áčko zvládlo

02.11.2015 11:10
Muži "A" Pohořelice 3:1 (1:1)
Góly: Císař 2, Ulrych

Sestava: Hledík - Polák, Janošek, Richtr, Neuhybel - Ulrych, Podaný
              Císař, Reitoral - Klika, Sedláček R.
              (Sedláček D., Pelán, Matoušek)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  K poslednímu domácímu zápasu v podzimní části sezóny k nám zavítal tým Pohořelic - po středeční prohře Přímětic v Kohoutovicích vedoucí tým tabulky.
  Sestava z posledních zápasů zůstala z poslední doby dá se říci tradiční, jen Standu Haňku, který si v Příměticích natáhnul postranní vazy v koleni, nahradil Tomáš Ulrych a na levé straně obrany nahradil Martina Pelána Martin Neuhybel.
  Zápas začal ve svižném tempu a již v 15. minutě se po kombinaci na středu hřiště dostal míč k Jirkovi Císařovi, ten napřáhl a z 25 metrů přízemní střelou prostřelil hostujícího brankáře. Z branky jsme se ovšem dlouho neradovali, jelikož prakticky z protiútoku jsme nezachytili náběh po křídle a centrovaný míč ve skluzu uklidil do sítě bývalý hráč Rajhradu Marek Suchánek. O pár minut později se hosté dostali do šance poté, co jsme signalizovali ofsajd a přestali hrát, střelu však dokázal Marek Hledík vyrazit na roh. Ještě jednou se poté mohli hosté radovat z branky, ale míč po střele orazítkoval pouze levou tyč naší branky. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem 1:1.
  Do druhé půle jsme šli s tím rozhodnout zápas v náš prospěch. Byli to ovšem hosté, kdo mohl jít do vedení. Po skrumáži ve vápně se dostali ke střele, kterou Hledík vyrazil na břevno. Pravidlo nedáš - dostaneš se vyplnilo v 59. minutě. Standardní situaci zahrával Tomáš Podaný, poslal míč na nohu Jirky Císaře, jehož střelu obránci zblokovali tak, že se míč zvedl a padal přímo do rukavic brankáře, který zřejmě nepočítal s rotací a míč si srazil za brankovou čáru. Podobně laciný gól jsme mohli obdržet i my, když po standardce šel Hledík nedůrazně do souboje, hostující stoper jej přehlavičkoval a míč skončil těsně vedle branky. Uklidňující třetí branku přidal v 73. minutě Tomáš Ulrych po centru Radka Sedláčka. Do konce zápasu jsme již hru kontrolovali a připsali si tak důležité tři body do tabulky.

 

—————

Zpět