RAFK Rajhrad "A" - Slovan Brno ... 0:0

10.04.2011 16:54

Sestava: Franzberger, Fiala L., Máša, Knebl, Neuhýbel, Haňka, Nekvapil, Horváth, Polák, Fiala A., Kalvoda, náhradníci: Sedláček R., Derbl, Koutný

Další mistrovské utkání, tentokrát na domácí půdě za větrného počasí, jsme přivítali celek třetího místa tabulky Slovan Brno. Do sestavy se vrátil Adam Fiala, na lavičku usedl Tomáš Koutný, který je u nás na hostování z SK Líšeň už od loňského podzimu, bohužel byl však vyřazen ze sestavy kvůli zranění a tak se zapojil do sestavy až nyní. Jistě si oko všímavého diváka povšimlo, že chybí Jarda Kouřil, kterého stále trápí zranění z předchozího kola.

Od zahajovacího písknutí hlavního sudího se utkání hrálo od vápna k vápnu, takže se čekalo spíše na chyby než aby se obě mužstva pokusila ohrozit brankáře. Ve 34. minutě po ideálním uvolnění Poláka Alešem Horváthem si dorážka našla cestu, ale pouze do tyčky. Do konce poločasu to bylo stále vyrovnané utkání, a proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.Do druhé půle jsme nastoupili beze změn a i hra byla stejná, protože kvalitu zápasu ovlivňoval nepříjemný silný vítr. V 67. minutě vystřídal zraněného, do této doby výborného Aleše Horvátha Radek Sedláček. Ten vzápětí obdržel žlutou kartu za faul. Na hře se stále nic neměnilo, a tak v závěru nastoupil do pole ještě Dušan Derbl.Za zmínku stojí výkon brankářů na obou stranách, kteří v zápase ukázali své kvality, když vychytali pár tvrdých střel.

A tak v sobotu prokřehlí diváci odcházeli z areálu za nerozhodného stavu 0:0. Děkujeme, že jste nás přišli podpořit a věříme, že se budeme i nadále scházet v takovém počtu jako na tomto utkání.

Radek Sláma, vedoucí mužstva

—————

Zpět