RAFK Rajhrad "A" - TJ Sokol Dobšice 0:2

12.04.2010 08:50

V sobotu 10. dubna za velmi chladného počasí nastoupilo naše A-mužstvo proti třetímu týmu tabulky a čekalo se velmi vyrovnané utkání. Ze základní sestavy usedl na lavičku lehce zraněný Radek Sedláček a po jednom vynechaném utkání nastoupil Jarek Kouřil.

Utkání se většinu času první půle hrálo velmi opatrně, ale hosté se častěji dostávali na dosah naší branky. Naši hráči se k tomu, aby ohrozili hostujícího brankáře dostávali jen střídmě. Snad jen v útočné fázi Dušan Derbl strašil obránce, ale nikým nepodporován mohl těžko něco vymyslet, aby vstřelil branku. Naopak to byli hosté, kteří se ujali vedení 0:1. Za zmínku snad stojí neproměněná šance Martina Kalvody, který mohl srovnat skóre, ale akce vyšla naprázdno. Do 45. minuty se nic nezměnilo.

Do druhého poločasu vstupovalo mužstvo s předsevzetím alespoň vyrovnat výsledek. Ale naší naivní a nebojovnou hrou se to nemohlo podařit, a proto hosté využili situaci z nařízeného trestného kopu, který zahrávali na vlastní půlce: z nakopnutého míče do našeho obranného pásma se hosté zorientovali a zvýšili na 0:2. Na naší straně došlo ke střídání, Marka Buce nahradil Libor Srnec a za zraněného Tomáše Jankulára vběhl na hřiště Radek Sedláček, jak jsem uvedl na začátku, ještě ne zcela zdravotně v pořádku. Radek se snažil útok trochu oživit, ale sám nic už nezmohl a proto po chladném výkonu skončilo utkání naší prohrou.

Radek Sláma, vedoucí mužstva

—————

Zpět