RAFK Rajhrad "B" - Sokol Tvarožná ... 0:0 (0:0)

31.08.2011 11:24

Sestava: Kadlec – Klíma, Bábor, Neugebauer, Havlík – Klement (45. min. Pokorný), Koutný, Řičica (70. min. Homola), Zajíc – Koláček, Gáč

    V neděli 28. 8. 2011 jsme přivítali na našem hřišti soupeře z Tvarožné. Tvarožná se dlouhodobě pohybuje v popředí tabulky, což dokazuje umístěním také v minulé sezóně, když obsadila druhou příčku. Naše mužstvo však chtělo udělat vše pro to, aby v domácím prostředí vyhrálo. Před zápasem jsme na poslední chvíli měnili sestavu, neboť Radek Sedláček musel cestovat s A mužstvem a Dan Pokorný měl problémy s dopravou.
    Soupeře jsme chtěli již od začátku zatlačit a pokusit se vstřelit vedoucí branku. Opak však byl pravdou. Dobrých 20 minut trvalo, než jsme se vymanili z tlaku soupeře a začali vystrkovat růžky také my. Asi největší šanci prvního poločasu spálil Tom Koutný, kdy se řítil sám na bránu, avšak nastřelil pouze výběhnuvšího gólmana hostů. Do kabin jsme tak šli za nerozhodného stavu 0:0.
    Do druhé půle jsme vstoupili jako vyměnění. Skvěle jsme bránili, což dokazuje snad jediný zákrok našeho brankáře Kadlece za celou druhou půli. Naopak jsme si vytvářeli brankové příležitosti hlavně v podání Milana Gáče, Toma Koutného, Dana Pokorného a Pavla Koláčka. Přes velké úsilí vstřelit branku a úsilí soupeře co nejvíce zdržovat, jsme nakonec gól nevsítili a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. Jistě šťastnější odjížděl náš soupeř. Pro nás je sympatické, že jsme během tří kol ještě neprohráli.
    Na další utkání vás zveme do nedalekých Opatovic, které bylo přeloženo na úterý 6. 9 .2011 od 18:00. Na derby dvou mužstev, která ještě neprohrála, jste srdečně zváni.

T. Bábor, trenér

—————

Zpět