RAFK Rajhrad B - Tvarožná 0:0 (0:0)

21.09.2010 09:16

Základní sestava: Hledík - Klement, Klíma, Bábor, Havlík – Koláček, Pachl (55. min Pokorný), Pohorelec, Homola – Hansl (70. min Zajíc), Gáč, náhradníci: Pokorný, Zajíc, Jurečka, Mixa.
Domácí mužstvo RAFK B hostilo na svém hřišti mužstvo z Tvarožné.  Před zápasem naše mužstvo okupovalo 3. místo tabulky a hostující tým místo 5. pouze 1 bod za námi. Čekal se tedy vyrovnaný souboj.
Před utkáním jsme museli vyřešit problémy s obranou, neboť do hry nemohl nastoupit vykartovaný stoper Lukáš Neugebauer a omluvený předstoper Matěj Řičica. Na post stopera místo Lukáše nastoupil Petr Klíma a na místo předstopera místo Matěje po dlouhodobém zranění opět nastoupil hrající trenér Tomáš Bábor. Tímto však problémy se sestavou nebyly vyřešeny, neboť do zápasu musel nastoupit s horečkou, ale i tak velmi dobře hrající, Andrej Pohorelec, dále Tomáš Pachl a Laďa Hansl, kteří měli zase problémy s tříslem.
Zápas mohl začít, už postavení v tabulce napovídalo vyrovnaný souboj, který se takřka realizoval. První poločas však hostující tým hrál o něco aktivněji, lépe kombinačně, což nám dělalo trošku problémy a vedlo to k tomu, že jsme spíše hráli nakopávané dlouhé míče, z kterých však nevznikly žádné větší šance. Nutno podotknout, že i ze strany hostí. Ve druhém poločase naše mužstvo začalo lépe kombinovat a stalo se minimálně vyrovnaným soupeřem. Stejně však jako v poločase prvním nedocházelo z žádné strany k bezprostřednímu ohrožení brány, i když naše mužstvo mělo i štěstí, když domácí brankář čekal s odkopem tak dlouho, až nastřelil jen atakujícího hostujícího útočníka, od kterého se míč odrazil jen těsně vedle brány. Gól však naštěstí nepadl. I díky tomu skončilo bojovné utkání bezbrankovou, i když spravedlivou remízou.
V dalším utkání nás čeká derby se silnou Blučinou, na které jste srdečně zváni.
Tomáš Bábor, trenér B mužstva

—————

Zpět