RAFK Rajhrad "B" – Sokol Kobylnice ...2:4 (1:2)

13.09.2011 20:13

sestava: Kadlec – Klíma (70. min. Homola), Bábor, Neugebauer, Havlík (45. min. Sedláček) – Klement, Koutný, Řičica, Zajíc (60. min. Pokorný) – Koláček, Gáč

branky RAFK: Gáč 2x

Mužstvo namlsáno vítězstvím v Opatovicích, přivítalo ve slunném odpoledni tým Kobylnic. Do zápasu jsme nastupovali s předsevzetím výhru z venku potvrdit. První poločas však z naší strany připomínal spíše "pochoďák", jako kdybychom čekali, že vítězství přijde samo – to ale ve fotbale neplatí a proto jsme zůstali jako opaření, když Kobylnice vstřelily hned dvě branky – 0:2. Do konce prvního poločasu jsme však díky Milanovi Gáčovi stačili snížit na 1:2 a pak už jen věřili v obrat ve druhé půli.

Po přestávce místo Petra Havlíka nastoupil zkušený Radek Sedláček. Radek hru rozpohyboval a my fotbalově ožili, ovšem přes "betonovou zeď" obránců jsme se k zakončení dostávali obtížně, a pokud se nějaká šance na gól naskytla, zlikvidoval ji kobylnický brankář. V jedné chvíli, kdy už jsme začali sahat po vyrovnání, jsme neproměnili velkou šanci – a jak se říká "nedáš-dostaneš" – inkasovali jsme v rozmezí pěti minut hned dvě další branky – 1:4, a bylo rozhodnuto. Z našeho snažení do konce zápasu pak vzešla už jen druhá branka Milana Gáče, který upravil skóre na konečných 2:4.

Kromě tohoto nepodařeného zápasu a ztráty možnosti umístění se na 3. místě tabulky (s jednobodovou ztrátou na prvního), přišla do třetice další rána, kdy náš spoluhráč Petr Klíma v zápase zkolaboval a musel být převezen záchrankou do nemocnice. Za celý tým ti, Petře, držíme pěsti a přejeme brzké uzdravení!

Příští zápas sehrajeme v neděli 18. září od 16 hodin v Blažovicích.

Tomáš Bábor, trenér

—————

Zpět