RAFK Rajhrad - Veverská Bítýška 6:3 (3:0)

15.11.2010 15:27

branky RAFK: Kouřil 4, Polák, Horváth

Na posledním mistrovském utkání v letošním roce viděla hrstka diváků úrodu branek a vítězství našeho týmu v celkem poklidné atmosféře. Hostující tým přijel s velmi mladým kádrem a sympatické bylo, že i za stavu 5:0 zápas dohráli se vztyčenou hlavou až do závěrečného písknutí hlavního rozhodčího.

Jak minulý týden v Bítýšce, tak i v tomto utkání, se rozstřílel Jaroslav Kouřil, který tomuto mančaftu “nasázel” celkem 7 branek.

Když v krátkosti zhodnotím podzimní část soutěže, tak až na některá utkání, obzvláště v domácím prostředí , prohry s Dobšicemi a Miroslaví 0:4, se nám utkání podařila a s umístěním jsme spokojeni. Doufáme, že na jaře, jestli tým udržíme pohromadě, se nám bude dařit aspoň stejně. Budeme se snažit získat alespoň jednoho hráče na post stoppera.

Zimní přestávka bude vyplněna přátelskými zápasy místo zimního turnaje na umělé trávě. Vzhledem k úspornému opatření raději sehrajeme přátelská utkání domluvená na určitou hodinu. V zimním turnaji se občas stalo, že jsme hráli třeba v 9 hodin nebo v 19 hodin, a to se moc na efektu vzhledem k počasí nepřispělo.

29. ledna 2011 (sobota): Slatina – RAFK (hřiště Janouškova)

4. února 2011 (pátek): Mutěnice – RAFK (v Mutěnicích)

16. února 2011 (středa): Mikulov – RAFK (v Mikulově)

23. února 2011 (středa): Strážnice – RAFK (ve Strážnici)

5. března 2011 (sobota): RAFK – Měnín (v Rajhradicích)

19. března 2011 (sobota): RAFK – Kostice (v Rajhradicích)

26. března 2011 (sobota): Ratíškovice – RAFK (v Ratíškovicích)

soustředění: 22. – 26. února 2011 Tvarožná Lhota

Plánovaný zápas s HFK Olomouc se neuskuteční vzhledem k vytíženosti HFK.

Dále se bude trénovat v hale a v posilovně.

Děkujeme všem fanouškům za podporu a všem nadšencům a obětavcům, kteří nám zajišťují velmi slušné zázemí, za jejich práci. Přejeme vám do nového roku pevné zdraví.

 

Radek Sláma, vedoucí družstva

—————

Zpět