Třetí prohra Áčka v řadě

21.09.2015 11:40
Horní Kounice Muži "A" 2:1 (2:0)
Góly: Nekvapil
ČK: 88. Nekvapil

Sestava: Rauscher - Pelán, Knoflíček, Císař, Neuhybel - Ulrych,
              Podaný, Haňka, Reitoral, Nekvapil - Klika
              (Richtr, Sedláček R., Polák, Hledík)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


  V sobotu 19.9. jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému zápasu do Horních Kounic. Dle papírových předpokladů to měl být jasný zápas, ale jak jsme se přesvědčili již v minulém zápase proti Heršpicím, ve skutečnosti může být vše jinak.
  Do zápasu jsme vstoupili aktivněji a již ve 3. minutě se po centru Michaela Kliky ocitl sám před prázdnou brankou Marian Nekvapil, který ale vysoko přestřelil. Do přečíslení tří na jednoho jsme se dostali o několik minut později, bohužel řešení bylo takové, že jsme se nedostali ani k zakončení.
Soupeř hrající ze zatažené obrany na brejky se do šance dostal v 15. minutě, kdy po dlouhém autu nezachytila obrana náběh pravého záložníka, který postupoval sám na bránu, míč ještě předložil nabíhajícímu spoluhráči, který poslal míč do odkryté branky.
  Další trest přišel o osm minut později opět po brejku, když si dlouhý nákop zpracoval nikým neatakovaný útočník domácích, který postupoval sám na branku, udělal kličku brankáři a zvýšil náskok domácích na 2:0.
  Do druhé půle udělal trenér Janošek tři změny v sestavě a přeskupil složení jednotlivých řad. To se ukázalo jako dobrý tah v 51. minutě když prodloužený centr Adama Reitorala dopravil hlavou do sítě Marian Nekvapil. Soupeř se po snížení ještě více zatáhl a my bušili do desetičlenné obrany. Šance přicházely, ale jejich zahazování bylo trestuhodné. V 88. minutě byl navíc po druhé žluté kartě za protesty vyloučen Marian Nekvapil, což jen podtrhlo nevydařený zápas.

 

 

—————

Zpět