VÍtězná jarní premiéra Áčka

29.03.2016 08:53
Jezeřany - Maršovice Muži "A" 1:2 (1:1)
Góly: Richtr, Knoflíček (pen.)

Sestava: Hledík - Polák, Richtr, Lajcman, Neuhybel - Podaný, Císař, 
             Reitoral, Hrdlička, Pelán - Haňka
             (Sedláček R., Knoflíček)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE


   Po dlouhé zimní přestávce odstartovalo naše "Áčko" v neděli 27.3.2016 jarní část sezóny 2015/2016 zápasem proti Jezeřanům-Maršovicícm.. Během zimní přestávky z mužstva odešli Marian Nekvapil na hostování do Velkých Němčic a Tomáš Ulrych na hostování do Moutnic, ze kterých k nám naopak přišel hostovat Václav Hrdlička a druhou posilou je Viktor Lajcman, který u nás hostuje z Lažánek.
   Od začátku utkání jsme se snažili držet míč na svých kopačkách, k ohrožení branky jsme se ale vinou nepřesných přihrávek a centrů nedostávali. Domácí se snažili hrozit z dlouhých nákopů a brejků, což se jim povedlo ve 25. minutě, kdy se po náběhu za obranu z levé strany a střelou podél brankáře Hledíka dostali do vedení 1:0. Těsně před odchodem do kabin se nám podařilo vyrovnat. Tomáš Podaný rozehrál roh, dlouhý míč před branku vrátil Michal Polák a ve skrumáži se nejlépe zorientoval Jara Richtr, který tak srovnal poločasový výsledek na 1:1.
   Do druhého poločasu jsme nastoupili s větrem v zádech a cílem přidat další góly. Proti však opět byly naše nepřesnosti a nebo výborně chytající brankář Jezeřan. A když s blížícím se závěrem Adam Reitoral během chvíle ze dvou přímých kopů v prvním případě orazítkoval pravou tyč domácí svatyně a podruhé míč proletěl těsně vedle ní, tak ukání směřovalo k remízovému konci.
   To se ovšem změnilo v nastaveném čase. Z levé strany přišel centr Martina Neuhybela, který nešťastně tečoval rukou jeden z obránců a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Lukáš Knoflíček a strhl vítězství na naši stranu.

 

—————

Zpět