Vítězná premiéra Áčka

17.08.2015 08:07
Muži "A" Jezeřany-Maršovice 3:1 (2:1)
Góly: Nekvapil, Haňka, Neuhybel

Sestava: Hledík - Pelán, Polák, Knoflíček, Neuhybel - Štůrala, Haňka
              Reitoral, Podaný, Nekvapil - Klika
              (Sedláček, Matoušek, Ulrych, Koláček, Rauscher)

OFICIÁLNÍ ZÁPIS ZDE



  V sobotu 15.8. jsme za horkého letního počasí nastoupili k prvnímu mistrovskému zápasu I.B třídy proti týmu Jezeřan-Maršovic, který loňskou sezónu skončil na 11. místě.
  Od začátku jsme drželi míč na svých kopačkách a již ve 4. minutě jsme šli do vedení, když Ondra Štůrala využil nedorozumění mezi hostujícím obráncem a brankařem, předložil míč Marianu Nekvapilovi, který míč uklidil do odkryté branky. Tento gól nás měl zklidnit, ale o jedenáct minut později jsme nezachytili dlouhý pas k levé lajně, který převzal hostující útočník, postupoval sám na branku a prostřelil Hledíka střelou ke vzdálenější tyči.
  Gólem jsme se naštěstí nenechali rozhodit a dále hrálisvoji hru. Ve 33. po hezké kombinaci putova míč po ose Haňka - Nekvapil - Haňka a prvně jmenovaný Standa strhl vedení opět na naši stranu a do poločasu se už skóre nezměnilo.
  Ve druhém poločase se hosté zatáhli do hlubokého obraného bloku, ze kterého chtěli vyrážet do brejků, ale to se jim nedařilo stejně tak, jako nám pojistit vedení dalším gólem. To se nám povedlo až sedm minut před koncem, kdy se odražený balón ve vápně dostal k Neuhybelovi, který obstřelil hostujícího golmana a upravil tak konečný stav zápasu na 3:1 pro RAFKu.
Chtěli bychom také poděkovat fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu a skvěle nás povzbuzovali. Snad to tak bude i nadále a budeme jim k tomu svými výkony přispívat.

 

—————

Zpět