Vysoká prohra Áčka v Líšni

19.08.2018 20:00
Líšeň "B" Muži "A" 5:1 (2:1)

Góly: Barcal

Sestava: Semerád - Císař, Barcal, Horváth, Derbl - Reitoral, Beneš,
                Podaný, Nekvapil, Getos- Richtr
                (Máša, Hanák, Šubert, Hledík)


V neděli 19.8. jsme zavítali k prvnímu mistrovskému zápasu na soupeřově hřišti do nedaleké Líšně, kde jsme se utkali s „juniorkou“ jejich třetiligového týmu. Našemu mančaftu chyběli zranění Polák, Haňka, Srnec a Raška, dále ještě nemocný Neuhybel a rekreant Pařil a proto musel do dresu na lavičku i vedoucí mužstva Pavel Máša.

Utkání hrané při vysokých teplotách začalo ve svižném tempu, o které se starali především mladí hráči Líšně. Ti se také ve 13. minutě dostali do vedení. Akce začala v pokutovém území domácích kam pronikl Marián Nekvapil, kterého poslal jeden z obránců k zemi, ale píšťalka sudího zůstala němá. Akce pokračovala dlouhým nákopem Líšňě na jediného vysunutého útočníka, který využil toho, že nám nezafungovala ofsajdová past a samostatný nájezd proměnil. Nám se podařilo o 8 minut později srovnat skóre po pěkné kombinační akci, kterou zakončil Daniel Barcal. Tento stav vydržel do 36. minuty, kdy jsme při rychlém protiútoku nepokryli hráče na zadní tyči a opět jsme o gól prohrávali.

Do druhé půle jsme šli s cílem srovnat skóre, ale místo toho jsme v 50. minutě inkasovali potřetí. Domácí poté ve zbytku zápasu přidali ještě další dvě branky, takže na konci zápasu svítilo na světelné tabuli vysoké vítězství Líšně 5:1.

 

—————

Zpět