Žabčice - RAFK Rajhrad B 4:2 (1:0)

13.10.2010 20:40

Základní sestava: Hledík – Havlík (80. min. Klimek), Klíma, Neugebauer, Šinkovský – Klement, Pachl (80. min Bábor), Řičica, Homola – Koláček, Gáč (45. min. Hansl), náhradníci: Hansl, Bábor, Jurečka, Klimek

V 9. kole III. třídy okresního přeboru navštívilo naše mužstvo fotbalisty ze Žabčic. Rajhrad okupoval 4. místo tabulky s 15ti body a Žabčice místo 6. se ztrátou dvou bodů.

Našemu mužstvu chyběla stále pro zranění opora týmu Andrej Pohorelec, naopak do sestavy se vrátil Laďa Hansl, i když pro nerozehranost začal pouze na lavičce náhradníků. Čekali jsme těžký souboj s těžkým soupeřem. Utkání mohlo začít, hrálo se za slunečného počasí na krásném travnatém hřišti, což předpovídalo dobrý fotbal. Ovšem pro nás nezačal vůbec dobře, neboť již ve 4. minutě jsme inkasovali domácím hráčem Martinem Saitlem, který ještě nedávno hájil dres A mužstva RAFK 1:0. První poločas byl domácí tým lepší po všech stránkách, lépe se prosazovali přes naše hráče, kombinovali, dostávali se do šancí. Naštěstí stav o poločase zůstal stále pouze 1:0.

Do druhého poločasu jsme pustili na hřiště uzdraveného Ladě Hansla místo Milana Gáče. Ovšem opět ve 4. minutě jsme dostali gól po špatném pokrytí útočníků – 2:0. A za nedlouho gól dokonce na 3:0 z nesmyslné penalty. Bylo to pro nás nepříjemné. Na tento nepříznivý výsledek se nám podařilo odpovědět gólem Pavla Koláčka po centru Ladě Hansla 3:1. Místo toho, abychom se pokusili výsledek zdramatizovat, dostali jsme gól čtvrtý opět po nedorozumění v obraně 4:1. Podařilo se nám ještě snížit krásnou hlavičkou Neugebauera opět po centru ze standardní situace zahrávané Laděm Hanslem na 4:2. Výsledek se již pak ale nezměnil, i když jsme sahali po snížení po nastřelení tyče a břevna.

Musíme uznat, že Žabčice v tomto utkání zaslouženě vyhrály, i když tomu hodně přispěl i hlavní rozhodčí. My se však budeme snažit tuto prohru odčinit již tento víkend v domácím utkání s mužstvem z Těšan.

Tomáš Bábor, trenér B mužstva

—————

Zpět